Flexibiliteit & service

IMG_5700

Konings Staal BV

Sedert jaar en dag onderscheidt Konings Staal zich van andere staalgroothandels door het ruime assortiment te combineren met een uiterst flexibele werkwijze en een grote mate van service. Ontwerp en constructie van het bedrijfspand dragen daar in belangrijke mate aan bij.

Zo zijn de acht radiografisch bestuurbare bovenloopkranen met dubbelliggers elk goed voor een hefvermogen van 10 ton. Andere logistieke voordelen van het moderne bedrijfspand aan de Tussenriemer te Roosendaal zijn o.a. de opslagfaciliteiten (meer dan 22 meter), de grote overheaddeuren die het laden en lossen van vrachtwagens binnenshuis mogelijk maken.

Ruime voorraad

De kracht van het bedrijf zit zonder meer in de enorme voorraad producten, waarmee het mogelijk is klanten snel en soepel van dienst te zijn. 

Dankzij de grote expertise op het gebied van staalkwaliteiten, zijn klanten er bovendien van verzekerd dat geleverde producten altijd voldoen aan de gestelde eisen! Wanneer er om hele specifieke producten gevraagd wordt, kan het zijn dat deze besteld moeten worden. 

Uiteraard weet het team van Konings Staal in zo’n geval waar men moet zijn. Kortom, alles wordt in het werk gesteld om het gewenste op zo kort mogelijk termijn te leveren!

IMG_5711

Konings Staal B.V.

Actief als staalgroothandel en in staalbewerkingen